Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 18 oktober 2012

Cadeautje

Net terug van de brei-club, heerlijk veel lachen, kletsen en ook echt nog wel haken en breien! En ik werd verrast met een cadeautje omdat ik de blog-wedstrijd heb gewonnen. Deze week kwam Anna al met een heerlijke Zeeuwse knop-cake en vandaag werd ik blij gemaakt met deze schattige knuffel van Hester, die ook wel Amineko wordt genoemd.


Wie af en toe surft in creatief blog-land is 'm vast al eens tegengekomen. Ik vind 'm echt heel leuk (heel mooi afgewerkt!!), en ze krijgt een mooi plekje in de winkel. Even een super-pluim voor Hester, want zij kon een paar maanden écht nog niet haken en kijk nu eens wat een geweldig resultaat!

Amineko is van oorsprong Japans, ik zal het jullie niet aandoen om een japans patroon te linken :-)
Bij Charami (PDF) vind je een duidelijke en uitgebreide  Nederlandse vertaling!

En nu iets wat ik moeilijk vind om over te beginnen:
In die anderhalf jaar dat ik nu blog heb ik steeds meer volgers en likers gekregen, via het blog en nu ook facebook. Maar ook het aantal mails dat ik per dag krijg stijgt gigantisch! Ik wil iedereen zoveel mogelijk op weg helpen, maar ik weet natuurlijk niet alles. Ik kan onmogelijk voor iedereen patronen opzoeken voor allerlei mensen uit alle hoeken van Nederland en België ("weet u een patroon voor een meisjes-rokje, ajoursokjes, twinsets, kabel-truien, en...."), onmogelijk alle engelse of duitse patronen vertalen, alternatieven zoeken voor wol waar ik nog nooit van heb gehoord..... Dus als je vraag of mail een keer onbeantwoord blijft, dan is het niet omdat ik dat niet wil, maar gewoon niet altijd kán. En ik hoop dat jullie er begrip voor op kunnen brengen dat ik niet altijd iedereen kan helpen met wol en garens die niet bij ons zijn gekocht. Onze winkel is niet alleen mijn hobby en passie, maar ook ons brood.....
Ziezo, dat is eruit! :-)  Welterusten!


8 opmerkingen:

  1. en groot gelijk heb je... je kan niet alles tegelijk doen voor iedereen... ik maak het ook mee op m'n club, weet je dit ? heb je dat ? kun je dit even vertalen ? je houdt geen tijd voor jezelf over als je alles zou doen... en dat mág je niet vergeten : jezelf...
    succes en blijven lachen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kan het niet iedereen naar de zin maken, denk ook aan jezelf. Ik kom volgend camping seizoen naar je winkel kijken, nu weer een poosje thuis. Altijd leuk even naar arnemuiden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jeanet,
    Je hebt groot gelijk. Heel erg leuk bloggen, maar ik heb nu al een aantal keren een patroontje gemaild op verzoek zelfs een keer vertaald...en niet eens een bedankje bah!!
    Maar verder blijf ik haak en blogverslingerd, en blijf je volgen met veel plezier!!
    Grtz,
    Chris

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik begin dit langzaam aan ook meer en meer te kennen,wat sommige wel niet van je durven vragen/verwachten....ze willen nog NET niet weten wat je in de portemonnee hebt zitten,ha,ha...;-)gelukkig zijn er wel ook nog heeeeel veeeel lieve en leuke reacties bij!;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oei, wat een mooie Amineko! Erg lief cadeautje!

    Ja, brutale mensen zijn er genoeg en dan lezen ze ook maar half. Je hebt groot gelijk dat je het niet allemaal beantwoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een enig kadootje heb je gekregen! Dat zijn de lieve dingen, uren werk voor jou!
    Verder groot gelijk met het bewaken van je tijd. Als je nu teveel geeft is het straks een keer helemaal op. En daar wordt niemand blij van. Goedzo :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw mooie Amineko heb je daar gekregen ! Plezant :)

    En dat je niet steeds voor iedereen kan klaarstaan, is toch heel verstaanbaar zekerssss !
    Je hebt maar 1 leven en dat moet jij leven zoals jij dat wil ! (ondervinding)
    Jeanet nog een happy weekend and keep smiling :))

    BeantwoordenVerwijderen