Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 3 februari 2012

Zo winter....

Wat heerlijk, deze witte wereld!
Ik weet het hoor, ik heb makkelijk praten: ik hoef de weg niet op, ik heb geen uren op de trein gewacht die toch niet kwam, ik ben goed ter been, ik heb een warm huis, ik heb geen kilometerslange files moeten trotseren.....dat allemaal niet. Dus ik kon vandaag onbezorgd genieten.

Daan kwam ongeveer als een Yeti (De Verschrikkelijke Sneeuwman uit Tibet) thuis, want hij zat precies in die bui. Maar na even opgewarmd te zijn, gingen ze allebei toch nog even op de schaats en genieten van de sneeuw. Sneeuw is goed om te onthaasten! Lekker veel te voet doen (niet meer boodschappen meenemen dan in je fietstassen passen en dan lopend naar huis), genieten van het gerasp van de sneeuwschuivers, het knisperen van de sneeuw onder je schoenen. Iedereen zegt opeens vriendelijk goeiedag en maakt een praatje.

Zo zag het er 80 jaar geleden uit, toen de hoogaarzen nog in het kanaal lagen. De hoogaarzen verdwenen, de grote visserschepen liggen in Vlissingen, maar het kanaal is er natuurlijk nog !Maar morgen ga ik er ook op uit hoor, ik ga de schaatsen onderbinden en genieten van de sneeuw. Vanaf 13.00 uur gooi ik echt ons winkeltje dicht, naar buiten!

Gisteren werd ik verschrikkelijk verrast met een pakje. Vorige week zaterdag werd er door Elizabeth een bloggerdag georganiseerd, en helaas kon ik er niet bij zijn. Maar ik kreeg gisteren een prachtige kaart met een verzameling lieve boodschappen en een prachtige kussentje.
Maar mijn fototoestel werkt even niet mee, dus een foto komt echt nog!

Bij Jellina zag ik deze geweldige Granny-tas, gemaakt van heel veel verschillende grannies.Voor de hengsels gebruikte ze het idee, dat ik van de week hier plaatste. Geweldig leuk om te zien dat iemand er iets aan heeft!


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...