Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 14 februari 2012

Valentijn

Vandaag is het Valentijnsdag en helaas is het tegenwoordig een beetje uitgewassen tot een raar commercieel gebeuren. Leuk vond ik het dan ook om op het bog van Lupineke veel meer te lezen van de achtergrond en geschiedenis van de gebruiken rondom Valentijnsdag.En wil je de hele familie laten delen in het Valentijns-gevoel, maak dan vanavond dit toetje. Succes verzekerd! (gebruik aarbeiensaus o.i.d., geen siroop dit zakt te snel naar de bodem)2 opmerkingen:

  1. Ja, dat is op en top een valentijnstoetje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, het water loopt me in de mond, jammie, wat ziet het er lekker.... en romantisch uit! Jammer, dat mijn Valentijn er niet is :(!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...