Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 17 februari 2012

En nog eentje....

Je kan er nooit genoeg van hebben: nog een hartje! Dit vind ik een heel mooi patroontje.Oorspronkelijk van de site van DMC, maar gevonden via Annemarie die er ook nog eens een Nederlandse vertaling van maakte! Wel zo makkelijk :-)
Vergeet niet morgen een linkje te plaatsen op haar blog met je creatieve uitspattingen bij de wekelijkse link-your-stuff. En link je niet, dan zeker even kijken voor heel veel inspiratie.

Vandaag kreeg ik met de post een geweldig leuke hanger van Yvonne. En daar ben ik heel erg blij mee.


Een basispatroontje van het haak-gedeelte vind je hier, maar Yvonne heeft 'm nog wel extra mooi opgepimpt! Bedankt Yvonne (ik word altijd erg blij van deze kadootjes :-))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...