Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 28 februari 2012

Kikker

Wie kent de boeken niet over Kikker en zijn vriendjes van Max Veldhuis. Deze lieve grappige kikker beleeft vele avonturen in zijn boekjes. Vaak zijn ze gerelateerd aan maatschappelijke thema's. Bij de kleuters zijn deze prentenboeken dan ook er populair. Van 21- 30 maart wordt er dan ook weer een Kikkertiendaagse gehouden. Het zal je niet verbazen dat ons Kikkercapuchonnetje veel verkocht wordt.


Maar dit is een handwerkblog, he? Dus we zijn op zoek gegaan naar een handwerkideetje voor kikker. Wat vind je van deze kikker-pantoffels? Gemaakt van viltwol (breien, en daarna wassen/vervilten). Zo leuk om te doen!Het patroontje komt van Drops1 opmerking:

  1. Leuk die boekjes van Max.

    Ken je deze ook? Het is een patroon van een vingerpoppetje van Kikker :-)

    http://miekscreaties.blogspot.com/2011/06/kikker.html

    Trouwens op haar blog staan ook de patronen van vingerpoppetjes van de vrienden van Kikker!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...