Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 9 februari 2012

Gezellig!

Dit plaatje kwam ik ergens tegen op internet. Ik kan niet meer achterhalen waar het vandaan komt, maar ik wou jullie het niet onthouden. Wie dacht dat breien zich moet beperken tot sokken of een trui: hier een voorbeeld van de schitterende mogelijkheid van handwerk!

Wees eerlijk: wat iser nou gezelliger om na het schaatsen een kop thee te drinken (uiteraard uit een theepot met een gebreide theemuts) en dan in deze stoel te zakken. Heerlijk..........


5 opmerkingen:

 1. Wauw! Dat is echt mooi! Daar zitten heel wat uurtjes werk in!
  Groetjes, Jonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat mooi, enne, wat een werk! Je zult maar twaalf stoelen hebben ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow dat is mooi, dank je wel voor het delen Jeanet


  groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk..leuk..leuk..! Ik heb hier een (oor)fauteuil staan waar de stof van begint te slijten. Als ik nou ook eens een hoes ga breien...
  Groetjes, elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had deze ook al eens ergens gezien inderdaad en vond hem erg mooi!
  De link die ik bewaarde is: http://www.knitrowan.com/designs-and-patterns/patterns/chair-cover

  Misschien heb je daar iets aan?

  groetjes,
  Karen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...