Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 25 februari 2012

Frustratie en inspiratie

Hebben jullie dat nooit? Dat je een hele week naar het weekend uitkijkt omdat het allemaal zo druk is? En dan is het eindelijk zaterdag en dan ben je zó moe (en nog lang niet klaar met alles wat je moet doen) dat je als een plumpudding inzakt en totaal geen energie meer hebt om de dingen te doen die je wou doen....

Ik heb het.... te vaak, helaas.
Vandaag in elk geval.
Moe....

Je wil niet weten wat er nu nog opgeruimd moet worden, wat er nog ligt aan administratie, wasgoed, er poepte een vriendelijke vogel op ons raam aan de voorkant van de straat (achter is al minder erg, hihihi!), de afwas, stofzuigen, en nog zo van die dingen. En die zon die scheen toch zo mooi vandaag !

En toen zag ik ergens dit - dit wil ik doen! Maar het kwam er vandaag niet van.....

Morgen weer een dag.....

8 opmerkingen:

 1. Hoi Jeannet, dank je wel voor al het moois dat je hebt klaten zien vandaag

  groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, herkenbaar hoor, en ik leef met je mee...! Maar weet je, nu geniet je nog van je kinderen thuis en ben je daar druk mee bezig... Als ze eenmaal zo groot worden dat ze constant zelf de hort op gaan, dan heb je veel meer ruimte maar dan mis je ze weer...! Zo is het altijd wat! Morgen lekker een rustig dagje? Veel liefs en sterkte meis!! Groetjes van Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die ronde poef ......... WAANZINNIG mooi!!!!!!!

  Meis, ook hier herkenning.
  We MOETEN zo veel waardoor wat we ook nog WILLEN vaak in het gedrang komt.
  Ook ik heb liever alles aan kant maar soms is het gewoon niet anders. Dan kun je het beste de boel effies de boel laten en steek je lekker je tong uit naar vogelpoep, wasgoed en huishouden ....... morgen (of overmorgen) nieuwe kansen!
  Niks mis mee om soms aan "moe" toe te geven. Boogje kan niet altijd gespannen staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte meid! Heel herkenbaar ... :(.

  Op mijn prikbord hangt: maak je geen zorgen, wat vandaag niet kan, kan ook morgen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hier voor mij vliegt het ook zo weer voorbij,ook druk geweest vandaag.

  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O,zo herkenbaar, gelukkig ben ik eindelijk zo ver dat ik dingen rustig kan laten liggen en naar mijn lijf luister, ik moet wel,hi,hi, en die bloemenpoef is echt super daar zou ik ook zo aanbeginnen, hopelijk heb je een rustige zondag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ook heel herkenbaar voor mij, een weekend vrij, maar eigenlijk ook weer niet omdat er zoveel te doen is. vrijdag heb ik er lekker aan toe gegeven, maar dan moet je er de andere dag toch weer aan geloven. soms zouik zo graag gewoon alles niet meer hoeven en meer tijd voor mezelf te willen hebben ..maar ja....
  de kaboutertjes doen het niet :-)))) ach en zo gaan we maar door. leuke poef trouwens .. ga je die echt maken ? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh Jeanet, wat is dit herkenbaar.... We moeten van onszelf ook zoveel. Dat zorgen zit er bij ons ingebakken. Maar het mag ook wel een keer wat minder en dan is het goed om even tijd voor jezelf te nemen en daar ook echt van te genieten, zonder je schuldig te voelen dat je niet iets "nuttigs" doet, want ook tijd voor jezelf is heel nuttig en zelfs noodzakelijk om je andere werk goed te kunnen blijven doen.
  Je hebt wel mooie dingen uitgekozen om een keer te willen maken. Vooral die eerste poef: geweldig is die, met prachtige kleuren.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...