Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

zaterdag 11 februari 2012

Hartjes borduren

Dit patroon liet ik al eens eerder zien, maar het past wel in deze tijd om 'm nog eens te bekijken!


Ik heb iets andere kleuren gebruikt dan op het patroon.Bij Coats kun je veel gratis patroontjes vinden, dit vind ik ook zo'n mooie (kun je veel kleine motiefjes uithalen!), met roosjes hartjes en andere freubeltjes.

1 opmerking:

  1. Wat mooi geborduurd, Jeanet.., het lijkt wel alsof er pareltjes in zitten!
    En wat een leuk patroontje, tja je snapt vast wel dat ik die meteen veilig heb gesteld. Misschien kan ik er nog wel een rozenbal van breien, hahaha!

    Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen