Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 16 februari 2012

Hartjes-mobiel

Hoewel Valentijn alweer voorbij is wil ik toch dit leuke idee aan jullie laten zien. Het komt van Grietje Karwietje Kost (bijna) niets, en o-zo-leuk om te knutselen met of voor de kids!Op het blog van Grietje een duidelijke beschrijving van deze mooie hartjes-mobiel. Omdat we die andere 364 dagen ook willen laten zien dat we van elkaar houden.....

3 opmerkingen:

 1. Ik heb je de Liebster blog award gegeven voor al je mooie dingen.
  Je kunt het logo en de spelregels vinden op mijn blog.

  Gefeliciteerd en ik hoop dat jij er ook weer vijf blij maakt met een award.

  groetjes Margaret.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankzij Lupineke ben ik hier terecht gekomen. Wat een leuke blog is dit. Hij gaat onmiddellijk in mijn favorieten.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...