Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 20 februari 2012

Omslagdoek

Nou, ik heb het weer gered :-)
Iedereen heeft zijn ding weer gedaan, alles is weer gelukt! Nu ben ìk natuurlijk nog niet klaar, maar ik hou het qua werk wel voor gezien vandaag. Die handwerkjes roepen te hard!

In het foldertje dat voor iedereen klaar lag op de Handwerkbeurs stond een patroontje van een omslagdoek. Het werd gepubliceerd door Wolhalla, en deze sjaal is gemaakt van sokkengaren. Het mooie van het patroon is dat je het eigenlijk van alles kan breien, je stopt gewoon wanneer je je sjaal groot genoeg vindt!

(door op de afbeelding te klikken wordt-ie groter!)


2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldig patroon, het lijkt een beetje op de sjaal die ik net af heb, maar dan toch anders door de diagonale strepen! Dank je wel voor het patroon!

    BeantwoordenVerwijderen