Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 20 februari 2012

Omslagdoek

Nou, ik heb het weer gered :-)
Iedereen heeft zijn ding weer gedaan, alles is weer gelukt! Nu ben ìk natuurlijk nog niet klaar, maar ik hou het qua werk wel voor gezien vandaag. Die handwerkjes roepen te hard!

In het foldertje dat voor iedereen klaar lag op de Handwerkbeurs stond een patroontje van een omslagdoek. Het werd gepubliceerd door Wolhalla, en deze sjaal is gemaakt van sokkengaren. Het mooie van het patroon is dat je het eigenlijk van alles kan breien, je stopt gewoon wanneer je je sjaal groot genoeg vindt!

(door op de afbeelding te klikken wordt-ie groter!)


2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldig patroon, het lijkt een beetje op de sjaal die ik net af heb, maar dan toch anders door de diagonale strepen! Dank je wel voor het patroon!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...