Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************dinsdag 28 februari 2012

Stofknopen

Het maken van stofknopen is niet heel erg moeilijk en je krijgt zulke unieke knopen. Bij Betsy zag ik een beschrijving van de stofknopen, kijk maar mee op haar blog!
Met deze knoopjes kun je ook je oude kleding een beetje oppimpen tot een uniek exemplaar!
En er is nog veel meer mogelijk, zoals dit plaatje van Bonthuishouden


En wat te denken van deze knopen op het kussen (van een prachtig Russisch blog)
1 opmerking:

 1. Hoi Jeanet,

  Wat leuk om mijn blogje hier gelinkt te zien!
  Je hebt er een paar mooie blogjes bijgezocht. De blog van Tatiana is zeker de moeite waard om te bezoeken (en te onthouden!). Ik heb er ook al een paar keer rondgekeken. Mooi allemaal.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...