Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 21 februari 2012

Muts voor Jacobus

Vandaag werden wij verrast! Terwijl wij aan het kleppen en beppen waren (en af en toe een steekje aan het breien of haken) op de breiclub vanmorgen, kreeg onze Jacobus een cadeautje!

Jacobus de aap zit tegenwoordig in de krans die aan de winkeldeur hangt. Deze lieve aap heeft het natuurlijk de laatste weken wel een beetje te verduren gehad, want het was erg koud, natte sneeuw en allerlei winterse perikelen heeft hij voorbij zien komen, terwijl hij daar maar zat - in die krans.

Maar vanmorgen heeft hij door een GROTE ONBEKENDE een schattig gehaakt mutsje gekregen!
Het is een schattig gehaakt mutsje met een vrolijk pomponnetje (ik denk van Maxima-wol), en het staat heel guitig. Maar ik weet niet wie het heeft gemaakt!! Lieve geefster (het zal toch wel een vrouw zijn?) - heel hartelijk dank! 


5 opmerkingen:

 1. Haha, goede actie!
  Binnenkort ook een sjaaltje? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke verrassing!
  Ik heb volgens je gepubliceerde patroon de Ascotsjaal gebreid en die is erg mooi geworden, dank je voor het delen ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was een warm gebaar! Het staat Jacobus goed, dat mutsje.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om op deze manier verrast te worden.

  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...