Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 2 februari 2012

Laarsjes

Bibber, bibber, bibber..... (maar o, wat vind ik het toch heerlijk dat het vriest!). Vanmorgen was ik al heel vroeg uit bed, om 6 uur zat ik al achter mijn naaimachine. De wind gierde af en toe flink om het huis en de winkel en als het dan nog zo donker is dan lijkt het nóg kouder....(en die verwarming moest ook nog behoorlijk stoken om het een beetje aangenaam te krijgen in die winkel). Van 7 tot 8 ben ik in de weer geweest met ontbijtjes, brooddozen, handschoenen op de verwarming (voorverwarmen) èn met wat achtertallig huiswerk van dochterlief (zucht). Ik ben weer helemaal op de hoogte van zinsontleden: onderwerp, lijdende en meewerkende voorwerpen, gezegdes en allerlei bepalingen. Dat dat nog niet is weggezakt...

Nu gaan we weer snel over tot de orde van de dag. Nu snel een blogje, want de dag zit in een strak schema :-) 
De kerktoren op de Markt van Arnemuiden. xa9 Reformatorisch Dagblad

Bij Charami zag ik deze baby-booties van Bernat. Ze heeft een nederlandse vertaling gemaakt (wat wel zo lekker leest)

Op het blog http://charami.com/2012/01/25/vertaling-babys-booties-bernat/ kun je doorklikken naar de nederlandse vertaling (PDF). Bovendien staan er nog een paar handige filmpjes op zodat je nieuwe steken snel onder de knie hebt!

4 opmerkingen:

 1. Schattig deze slofjes, leuk om te maken voor de drieling-op-komst! Dank voor het patroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjonge, jij was er vroeg bij vanochtend! Toen was het zeker nog koud. Dan komen die lieve slofjes wel van pas. Wat zijn ze leuk!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jammer de link werkt niet lijken mij heel leuke slofjes te zijn.
  groetjes roos.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Roos,
   De link was "verplaatst", nu staat de goede link er weer op! Bedankt voor je melding.
   Groeten,
   Jeanet

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...