Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 28 februari 2012

Kikker - deel 2

Naar aanleiding van het vorige berichtje kreeg ik een reactie van Moos met een prachtige aanvulling op het thema Kikker! Op het blog Miek's Creaties kun je geweldige vingerpoppetjes vinden van kikker en zijn vriendjes. Mét patroontjes!


Van kikker, eend, varkentje, rat en haas! Zo verschrikkelijk leuk...

Hier vind je alle patroontjes terug!

Vanavond heb ik een workshop kollen breien gegeven, het was heel erg gezellig. Wel laat thuis, dus ik ben niet meer helemaal scherp, maar dit plaatje wou ik jullie niet onthouden:


Als je nou niemand meer kan plezieren met je haaksels of breisels, dan willen de kippen misschien nog wel een truitje!3 opmerkingen:

 1. Het ziet er wel gaaf uit, ik weet alleen niet of ze het zelf leuk vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, dat is leuk! Ik ben al jaren fan van Kikker. Hij is zo aandoenlijk en ook nog al zijn vriendjes er bij.

  De kippen op de foto hebben jasjes aan omdat ze kaalgepikt zijn. Op deze manier kunnen ze nog een beetje warm blijven.
  Toch een sympathieke actie, vind ik.


  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Janet, bij het zien van al jou mooie creaties word je blij!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...