Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 10 februari 2012

Warme Truiendag

Vandaag is het Warme Truiendag! Een coole actie tegen de opwarming van de aarde. Allemaal een dikke trui aandoen vandaag en de verwarming een graadje lager.

Op http://www.warmetruiendag.nl/ kun je veel meer informatie vinden over deze actie.Warme Truiendag

En er is zelfs een warme truien zondag, waarop in een aantal kerken de termostaat ook een graadje lager wordt gezet. Enne, warme truien dag kan elke dag, he? http://www.warmetruienzondag.nl/

Zin om een trui te breien? Wat denk je van deze? http://www.garnstudio.com/lang/nl/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=816&lang=nl Prachtig noors patroon - lekker tijdloos!

2 opmerkingen:

 1. Nou,toch onbewust mee gedaan want het was gewoon weer voor een warm vest vandaag,ha,ha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed initiatief! En super voor ons, de handwerksters :) Iedereen in een lekkere (zelfgebreide) trui! Je hebt ook wel weer een heel mooi patroon uitgezocht van Drops. Inderdaad een tijdloos patroon.

  lieve groet en een fijn weekend toegewenst,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...