Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zondag 19 februari 2012

Feestje?

Vannacht heb ik gedroomd. Van strengetjes wol, spinnewielen, lapjes en draadjes. Hoe zou het komen? De hele handwerkbeurs heeft vannacht maar ook nog vandaag nog door mijn hoofd gemaald. Ik kwam dan ook tot niets. Ik heb me maar laten verwennen met lekkere kopjes koffie bij de open haard en heb eerst de hartjes van gisteren aan elkaar gehaakt. (foto volgt).

Vandaag is officieel het Carnaval gestart. Bij ons wordt het nauwelijks gevierd - ik heb er dan ook niets mee. Maar gisteren reden wij door het Brabantse land en dan ontkom je er niet aan. Daarom een feest-ideetje! (al eerder ergens vermeld maar in het archief verdwenen...)

Van dit leuke feesthoedje kun je 2 versies vinden (engels). Een brei- en een haakversie, voor elk wat wils!
Hier vind je de gehaakte variant.


en hier de brei-versie:1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...