Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 8 februari 2012

Wanten

Soms hoeft handwerken niet zo'n mega-project te zijn, met een beetje mooie kleurtjes wol maak je zó iets persoonlijks. Dit zag ik vandaag; http://maarnietvangrijs.blogspot.com/2012/02/valentijnswanten-diy.htmlHoe pimp je saaie (maar warme) Hema-wanten op? Lees dit blog maar eens. Zo leuk!! En even verder snuffelen op dit blog, zeker als je van kleur houdt (en-niet-van-grijs!), veel inspiratie!

Maar misschien brei je graag zelf wanten? Dan moet je hier eens kijken: http://www.casadilana.be/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=9 , met uitleg en maattabellen!
1 opmerking: