Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

donderdag 2 februari 2012

Kleurtje??

Vandaag lukte het niet om eerder nog een blogje te schrijven. Ik schreef het vanmorgen al: een strak schema vandaag - en zoals met alle schema's gebeurt: ze kloppen van geen kanten. Dus het was een beetje jakkeren. Maar goed, dat hoort er soms ook bij. Maar ik had niet zoveel tijd om een origineel ideetje op te zoeken. Aan het eind van de middag kwamen er weer grote dozen binnen met daarin - gelukkig - een heleboel dozen van de dikke-kollen-wol. Nu de winter zo plotseling toeslaat hebben nog veel mensen zin om zo'n grote dikke kol te breien. En wees eerlijk - met die naalden 20 ben je in zo'n 2 uur klaar!

Miriam is in elk geval dolgelukkig met haar knalroze exemplaar. Alleen in bed gaat-ie uit!
En het staat 'r nog goed ook! Nu ben ik zo'n fel-gele aan het breien voor de etalage. Dat kun je in het donker doen want hij geeft bijna licht. Het leuke van die felle kleurtjes is dat het toch alweer een lente-gevoel geeft (hoewel de temperatuur daar nou niet direct aan doet denken).

Ondertussen heb ik ook een groot woonkussen gebreid van dit spul. Het breit heerlijk uit en op pennen 10 ook nog snel. Voor een groot kussen  (50 x 50) gebruikte ik maar 2 bollen. 40 steken opzetten en alleen maar recht breien.
Het is niet helemaal hetzelfde maar het lijkt toch een beetje op deze woonkussens? Alleen zijn deze veeeeeeel duurder!

2 opmerkingen:

  1. Wat vreselijk leuk staat hij bij je dochter, (en wat een schatje trouwens!) Het kussen ziet er ook zo heerlijk zacht uit, daar zal vast om gevochten worden bij jullie thuis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige col (en prachtig meisje)! Heerlijk die felle kleur!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...