Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zondag 12 februari 2012

Bruid en bruidegom-hartjes

We blijven maar in de hartjes-sferen deze dagen:

Dit zag ik zojuist: gehaakte hartjes voor bruid en bruidegom - leuk!Ik vond ze hier. Leuk voor Valentijn, maar nog leuker voor een bruiloft (of een jubileum ervan!). Als je niet kunt haken dan kun je ze in deze Etsy-shop kopen: http://www.etsy.com/shop/AllSoCute?ref=seller_info. (waar je nog meer leuke dingen kan vinden!) 
Maar kun je wel haken, dan kun je zo'n hartje misschien ook zelf maken. Hier heb ik een dergelijk patroon laten zien.


1 opmerking:

  1. Je zou ze zelfs van vilt of een mooi glimmend stofje kunnen maken. Erg leuk idee!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...