Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 6 februari 2012

Handschoenen-met-een-mutsje

Zonder handschoenen moet je deze dagen niet de deur uit gaan! Je weet weer hoe koud het is als je een poosje schaatsen moet strikken en je handschoenen uit moet doen. En wat te denken als je op een station staat waar de trein (weer) niet komt en je moet even bellen of SMS-sen naar huis. Die moderne smartphones werken alleen op lichaamswarmte....

Daarom zijn dit heel handige handschoenen. Je hoeft ze niet helemaal uit tedoen, je haalt alleen het mutsje van je vingers!En deze zijn ook handig!


Enne, straalt hier nou plezier vanaf, of niet? Dat compenseert toch alle spierpijn?
4 opmerkingen:

 1. Oh, wat een leuke foto's van jou en je dochter op het ijs!! Stralend leuk! Vandaag weer genieten? Veel plezier, en sterkte met de spierpijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die handschoenen zijn heel handig, ik heb oranje van unox, alleen jammer dat ze niet zo warm zitten.

  Leuke foto's van jouw en je dochter.
  gr jacoline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Die foto's van het schaatsen: je straalt echt helemaal!
  Dat is genieten he, op dat ijs? Heerlijk om met je dochter een tochtje te maken.
  Die handschoenen zijn ook heel handig. Ik heb ze ook gemaakt voor mijn zusje die veel fotografeert.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's en zie wel dat jullie veel schaatsplezier hebben. De spierpijn gaat ook weer over.
  Groetjes Gré

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...