Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

maandag 6 februari 2012

Handschoenen-met-een-mutsje

Zonder handschoenen moet je deze dagen niet de deur uit gaan! Je weet weer hoe koud het is als je een poosje schaatsen moet strikken en je handschoenen uit moet doen. En wat te denken als je op een station staat waar de trein (weer) niet komt en je moet even bellen of SMS-sen naar huis. Die moderne smartphones werken alleen op lichaamswarmte....

Daarom zijn dit heel handige handschoenen. Je hoeft ze niet helemaal uit tedoen, je haalt alleen het mutsje van je vingers!En deze zijn ook handig!


Enne, straalt hier nou plezier vanaf, of niet? Dat compenseert toch alle spierpijn?
4 opmerkingen:

 1. Oh, wat een leuke foto's van jou en je dochter op het ijs!! Stralend leuk! Vandaag weer genieten? Veel plezier, en sterkte met de spierpijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die handschoenen zijn heel handig, ik heb oranje van unox, alleen jammer dat ze niet zo warm zitten.

  Leuke foto's van jouw en je dochter.
  gr jacoline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Die foto's van het schaatsen: je straalt echt helemaal!
  Dat is genieten he, op dat ijs? Heerlijk om met je dochter een tochtje te maken.
  Die handschoenen zijn ook heel handig. Ik heb ze ook gemaakt voor mijn zusje die veel fotografeert.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's en zie wel dat jullie veel schaatsplezier hebben. De spierpijn gaat ook weer over.
  Groetjes Gré

  BeantwoordenVerwijderen