Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 20 februari 2012

Vakantie

Het is voorjaarsvakantie. Voor de kinderen dan......ik ben een beetje stressig eigenlijk want ik probeer tussen alle plannen van de kinderen door te laveren, het mogelijk te maken dat iedereen zijn ding kan doen. Honderden telefoontjes plegen, bestellingen wegwerken, naar de bank, afpraken met dokters en lichttherapie - het gaat allemaal gewoon door. Beetje verantwoord koken hoort er ook nog bij, morgen breiclub, huishouden hebben we het maar niet over....... HELP !!!!!

Maar het is niet erg om een beetje Stresskip te zijn - zeggen ze....Tussen de bedrijven door wel een patroontje opgezocht. Op de beurs zag ik iemand lopen meteen prachtig vest aan. En gisteren zat ik wat te struinen op het net, en toen kwam ik het tegen! Niet zomaar van de eerste de beste zelfs: het is een gratis (engels)patroon van Debbie Bliss! Prachtig mooi....


The free pattern


Hier vind je het patroon

4 opmerkingen:

 1. Gelukkig moeten ze hier nog een weekje naar school, kan ik nog zoveel mogelijk dingetjes afmaken, succes de komende week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, veel succes hoor met alles! Misschien kunnen de kaboutertjes vanacht je huishouden doen? Sterkte, en ook een plezierige week gewenst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. pfff, dat klinkt heel druk allemaal. Als het je een beetje gaat doorlopen, dan denk je maar terug aan je leuke uitje naar Zwolle.
  Toch een heel fijne week toegewenst: het is ook wel weer gezellig als de kinderen vakantie hebben!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. A few days away from the web, and you have uploaded many beautiful things!
  kisses

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...