Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 4 februari 2012

Koude oren

Wie had gedacht dat ik nog zoveel winterpatronen zou plaatsen!
Bij Drops vond ik een patroon van een hoofdband/oorwarmer. Dat kun je nu wel gebruiken, met temperaturen die in het land zelfs onder de -20 graden kwamen!!!Ben je niet zo van het kabelen? Dan is hier een heel eenvoudige versie: http://www.garnstudio.com/lang/nl/visoppskrift.php?d_nr=126&d_id=18&lang=nlEn ik ga nu lekker opruimen, beetje werken in de winkel en vanmiddag erop uit! Veel plezier vandaag in de WINTER!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...