Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************vrijdag 17 februari 2012

Gordijnen versieren

Dit is een origineel ideetje om op een leuke manier je gordijnen of vitrage te versieren.Hier vind je het patroontje (helemaal beneden). Het is in het engels, maar met een patroontje van een bloemetje kun je zelf ook alle kanten op!Hier vind je een Nederlandse beschrijving van een gehaakt roosje.

Morgen ben ik er even niet! (Dus ook niet in de winkel). We gaan met z'n zessen naar de Handwerkbeurs in Zwolle. Voor ik hier weg kan moeter nog heel veel gebeuren (heeft iedereen dat???) maar morgen vroeg gaan we de Wereldreis naar Zwolle (minstens 2 x 3 uur treinen) maken. O, ik heb er zin in!4 opmerkingen:

 1. Wat leuk, die versiering voor de gordijnen. Wie weet voor onze slaapkamer, die is nu bijna klaar ... Heel veel plezier morgen! Ik heb nog geprobeerd om mijn zus mee te krijgen (Zwolle ligt precies tussen ons in) maar zij had niet zo heel veel zin en alleen gaan vond ik niet zo leuk. Wie weet in het najaar naar Rotterdam!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zien die bloemetjes er superromantisch uit, leuk! Heel veel plezier in Zwolle en geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zeker een leuk idee voor een gordijn.

  Groetjes wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk met die bloemetjes!
  Ik hoop dat je een leuke dag gehad hebt in Zwolle. Gezellig om zo met een groepje op stap te gaan.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...