Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 24 februari 2012

Boekjes

Vandaag zijn er eindelijk weer nieuwe boekjes binnengekomen, er zitten leukerds bij!

Allereerst het nieuwe boekje Aapjes haken van Christel Krukkert. Een boekje vol met grappige apen, zoals bijv. de Superman aap op de voorkant:Maar ook een Piraat-aap, Voetballer-aap, ballerina-aap, Rocker-aap (erg grappig!!), Bruid-en Bruidgom aap en nog een paar. Erg leuk boekje als je van knuffels haken houdt! Ook de andere boekjes van Christel Krukkert zijn er weer (allemaal 9,95).

Een ieuw boekje is ook Taartjes Haken, vol met zoetigheid. Het is geschreven door Christ Schmidt/Elke Reith en kost ook 9,95En eindelijk is het er dan: het nieuwe boekje van Arne en Carlos "breien op hun paasbest". Hoewel de voorpublicaties anders deden vermoeden staan hier geen gehaakte dingen in, maar wel veel patroontjes van ballen en eieren met paas- en lente motiefjes. ook een patroon van een gebreide lange knuffelkonijn, een kippetje en eierwarmers in de vom van een truitje.  Het boekje kost € 9,95
5 opmerkingen:

 1. Geweldig leuk die nieuwe boekjes.. ik wordt er al weer vreselijk hebberig van. :-)) Die apen zijn geweldig.. Arne en Carlos heb ik al :-)) Ook al zo leuk en volgens mij komen er nog veel meer nieuwe boekjes aan. dat wordt weer sparen ;-)
  Zie ik hieronder nog een leuk berichtje staan over popjes.. ik gas snel de laatste berichten even doornemen ..ik heb ook zoveel gemist.

  grtjs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook gelijk het apenboekje besteld, ben enorm benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, dat apenboekje is wel erg leuk zou mij niets verbazen als ik die binnenkort "plotseling" in huis heb ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je nieuwe boekjes, veel plezier ermee


  groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn wel heel erg leuk.... Dat wordt nog moeilijk om daar "nee" tegen te zeggen, vrees ik.

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...