Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 23 februari 2012

Borduurtjes

Vanavond ging ik voor iemand op zoek naar een randje-met-roosjes om op aïda-band te borduren. Ik heb wel een hele poos gezocht, maar niet gevonden war ik zocht. Het was vaak te groot - het moet op een smaller randje van ca. 30 kruisjes hoog. Mocht iemand nog een tip hebben, dan hou ik me aanbevolen!!

Maar op mijn speurtocht kwam ik natuurlijk wel heel veel andere leuke patronen tegen! Ik keek zeker even bij Zo mooi - zo leuk, waar Elizabeth heel veel linkjes heeft verzameld naar gratis borduurpatroontjes. En daar zag ik dit leuke borduurtje:


Het is elke keer het zelfde patroon! Maar kijk eens wat kleuren kunnen doen.... Het origineel vind je bij Les grilles de Liselotte en hier het PDF van bovenstaand patroon.

1 opmerking:

  1. Hier staat een klein randje met roosjes, wel een stuk smaller dan 30 kruisjes, maar heel leuk.
    Er staat trouwens nog veel meer moois op dit blog.
    http://deborduurvrouw.blogspot.com/2011/06/borduurpatronen-rozen.html

    BeantwoordenVerwijderen