Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Van 24 t/m 28 juli zijn we open van 9.00 - 13.00 uur!

's Middags zijn we gesloten.

donderdag 23 februari 2012

Borduurtjes

Vanavond ging ik voor iemand op zoek naar een randje-met-roosjes om op aïda-band te borduren. Ik heb wel een hele poos gezocht, maar niet gevonden war ik zocht. Het was vaak te groot - het moet op een smaller randje van ca. 30 kruisjes hoog. Mocht iemand nog een tip hebben, dan hou ik me aanbevolen!!

Maar op mijn speurtocht kwam ik natuurlijk wel heel veel andere leuke patronen tegen! Ik keek zeker even bij Zo mooi - zo leuk, waar Elizabeth heel veel linkjes heeft verzameld naar gratis borduurpatroontjes. En daar zag ik dit leuke borduurtje:


Het is elke keer het zelfde patroon! Maar kijk eens wat kleuren kunnen doen.... Het origineel vind je bij Les grilles de Liselotte en hier het PDF van bovenstaand patroon.

1 opmerking:

  1. Hier staat een klein randje met roosjes, wel een stuk smaller dan 30 kruisjes, maar heel leuk.
    Er staat trouwens nog veel meer moois op dit blog.
    http://deborduurvrouw.blogspot.com/2011/06/borduurpatronen-rozen.html

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...