Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zondag 5 februari 2012

Baby Converse

O, jongens wat ben ik stijf!! Wat doe ik dit lijf toch aan met al dat geschaats in ijzige kou....
Vanmiddagtoch weer een paar baantjes getrokken - ik kon het niet laten. Maar toen we terugkwamen van het koffiedrinken bij mijn moeder, en ik "even" op de bank ging liggen voor de brandende open haard was ik natuurlijk in 3 minuten van de wereld. Het ziet er naar uit dat het nog een hele week koud blijft!Voor wie liever binnen blijft heb ik nog een lief patroon gevonden van Baby Converse schoentjes. Het patroontje kun je vinden op Ravelry (wel account aanmaken - kost niets maar levert veel op!): http://www.ravelry.com/patterns/library/crochet-baby-converse Het patroontje is in het engels, maar wel met heel veel foto's erbij.En dan nog dit: Vorige week was Prinses Maxima op werkbezoek bij Cybersoek op het project Open Inloop Taal te openen (Amsterdam). En daar zat ze o.a. in de breihoek gebreide kerstballen te bewonderen!!

Prinses Maxima startte vandaag het project ...

En later werd ze geinterviewd door kinderen en heeft ze een schattig granny square tasje op schoot! Hier kijk je naar een herhaling van Blauw Bloed (item over Maxima begint op 17.40 minuten)Handwerken niet hip?? Kom nou!!

1 opmerking:

 1. Haha, ik zie het al voor me hoe je er bij loopt! Maar petje af dat je het doet. Mij krijgen ze niet meer zo ver. Ik zorg wel voor koek en zopie...

  Leuk, dat item met Maxima. Breien en haken is gewoon hartstikke hip, maar dat wisten wij allang :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...