Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 11 februari 2012

Valentijn en Einde Winter

Om nog een beetje in de Valentijnssferen te blijven: deze zijn net af! Leuk voor Valentijnsdag, maar eigenlijk leuk voor het hele jaar. Kies je kleurtje....


Het patroon van deze hartjes liet ik al eerder zien hier. Ik maakte alle exemplaren 2 x en haakte ze met een contrast kleur tegen elkaar. Vlak voor de laatste steekjes er een beetje vulling in doen.
Tussen de hartjes haakte ik een koordje van lossen en onderaan een klein belletje. O, zo leuk om te doen! Enne, wat past die leuke haaknaald die ik van Jellina kocht hier leuk bij - je zou 'm bijna laten zitten :-)

Zojuist het weerbericht gehoord - er is geen ontkomen aan: (voorlopig) einde Winter. Jammer! Want ik heb genoten! Vanmiddag heb ik mijn laatste baantjes getrokken (zonder kleerscheuren er weer vanaf gekomen) en ik zag ook dat er vanmiddag op het Kanaal werd geschaatst. Het ijs golfde volgens mij zelfs een beetje dus mij niet gezien - maar het was wel leuk om naar te kijken.

Vanaf morgen regen, natte sneeuw, ijzel, gladheid, glibberen, smurrie en ellende. Ja, nog steeds winter - maar dan die ándere. Dus om nog even te genieten:De moestuin in de Oranjepolder. Kun je toch niet voorstellen dat we hier over een paar maandjes weer heerlijk aarbeien uit halen? En bessen, frambozen, kersen, sla en komkommer, en dat we hier gaan barbequen?Dág, winter!3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke hartjes-koord. Leuk idee! Ook mooi in andere kleurtjes. En wat ligt er een sneeuw bij jullie! Hier is het veel minder ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very cute heart pendant!

  The landscape of snow is wonderful...but hopefully not last much longer!
  I guess that will bring inconvenience...
  Kisses

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...