Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 23 februari 2012

Doosje

Dat je met wol ook hele leuke dingen kunt doen die niet zo ingewikkeld zijn, bewijst dit leuke idee maar weer eens. In vond het via Deze is ook leuk (geweldig leuk creatief blog!).Het komt van dit blog, en is gemaakt van een schoenendoos, een lapje stof of kleurig papier, een paar bolletjes wol en stevige textiellijm, bijv, Mod Podge of iets dergelijks (decoupagelijm/textielverharder). Dit is natuurlijk ook een geweldig ideetje om met de kids in de voorjaarsvakantie te doen. Ook leuk met een jampotje en dan een waxinelichtje erin....2 opmerkingen:

 1. Wat een creatief idee weer Jeanet, superleuk en zo vrolijk met die kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik had hem al voorbij zien komen. Wat simpel eigenlijk he? Maar zo mooi om te zien. Inderdaad leuk om te doen met kinderen.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...