Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet. De winkel is gesloten van zondag 18 t/m dinsdag 27 september

donderdag 23 februari 2012

Doosje

Dat je met wol ook hele leuke dingen kunt doen die niet zo ingewikkeld zijn, bewijst dit leuke idee maar weer eens. In vond het via Deze is ook leuk (geweldig leuk creatief blog!).Het komt van dit blog, en is gemaakt van een schoenendoos, een lapje stof of kleurig papier, een paar bolletjes wol en stevige textiellijm, bijv, Mod Podge of iets dergelijks (decoupagelijm/textielverharder). Dit is natuurlijk ook een geweldig ideetje om met de kids in de voorjaarsvakantie te doen. Ook leuk met een jampotje en dan een waxinelichtje erin....2 opmerkingen:

 1. Wat een creatief idee weer Jeanet, superleuk en zo vrolijk met die kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik had hem al voorbij zien komen. Wat simpel eigenlijk he? Maar zo mooi om te zien. Inderdaad leuk om te doen met kinderen.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen