Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

woensdag 15 februari 2012

Mutsje

Via Deze is ook leuk! kwam ik dit leuke patroon tegen van een gehaakt mutsje. Zo maak je lekker restjes op en je kunt echt nog wel een muts gebruiken! Het is misschien geen winter meer, maar ook nog geen lente.... Het patroon vind je hier

51.red_edge_bobble

De beschrijving is in het engels, maar er staan zo veel stap-voor-stap foto's bij - dit moet lukken!

6.-3dc

33.blue

Het blog Deze is ook leuk is een geweldig verzamelblog met allerlei leuke tips naar freubeldingen om zelf te doen. Zeker even rondstruinen hier!

1 opmerking: