Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************woensdag 15 februari 2012

Mutsje

Via Deze is ook leuk! kwam ik dit leuke patroon tegen van een gehaakt mutsje. Zo maak je lekker restjes op en je kunt echt nog wel een muts gebruiken! Het is misschien geen winter meer, maar ook nog geen lente.... Het patroon vind je hier

51.red_edge_bobble

De beschrijving is in het engels, maar er staan zo veel stap-voor-stap foto's bij - dit moet lukken!

6.-3dc

33.blue

Het blog Deze is ook leuk is een geweldig verzamelblog met allerlei leuke tips naar freubeldingen om zelf te doen. Zeker even rondstruinen hier!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...