Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 14 februari 2012

Taartjes

Wat te vieren? Daar hoort daar een taartje bij! Eerder blogde ik al over gebakjes, hier. Naar aanleiding van dit blogje maakt Ineke deze leuke gebakjes (met doosje erin).Ook bij Drops vind je gebakjes, onder de noemer van Valentijn :-)


Hier vind je de patronen voor gehaakte taartjes.


Hier voor gebreide lekkernijen!


1 opmerking:

  1. Wat is dit weer een leuk logje, geweldig al die taartjes.Word je vrolijk van met geen zon.

    Klok is gisteren avond verzet....

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...