Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 7 februari 2012

Hartje

"De liefde van de man gaat door zijn maag", hiermee plaag ik Ali wel eens als ik heb gekookt en hij lekker zit uit te buiken. Het duurde wel even voor hij deze uitdrukking snapte hoor! (realiseer je je wel eens wat een rare uitdrukkingen wij in het Nederlands hebben, die moeilijk te begrijpen zijn voor iemand die hier niet is opgegroeid - moet je bovenstaande maar eens letterlijk nemen!).

Maar hier zou ik natuurlijk van smelten! Een gehaakt hart, vol met gehaakte bonbons (maar goed dat ze niet echt zijn). Hier vind je het patroon (engels): http://www.redheart.com/free-patterns/crochet-box-chocolates en http://www.redheart.com/files/patterns/pdf/WR1086.pdf

Crochet Box of Chocolates

Nog meer voorbeelden van gehaakte zoetigheid vind je op dit blog: http://crejanne.blogspot.com/2011/07/gehaakte-taartjes-en-bonbons.html

Een patroon van dit mini-gebakje vind je hier: http://www.stoca.nl/naald-draad/gehaakt-gebakje2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...