Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 17 februari 2012

Liebster Award

Op andere blogs had ik 'm al eens voorbij zien komen: De Liebster AwardDeze award wordt uitgereikt aan bloggers met minder dan 200 volgers om ze eens extra in het zonnetje te zetten. Maar  - hoe kras kan het zijn - gisteren kreeg ik er (in 1½ dag!!) wel 3!

De eerste ontving ik van Lupineke. Haar blog volg ik trouw!

Maar een paar uur later ontving ik er nog een, van Margaret, Van Freubelblog, een blog waar zulke mooie gehaakte dingen op staan.

En toen brak mijn (denkbeeldige) klomp, ik kreeg er nog een!!!! Deze kwam van Small Things , een blog waar ook al zulke mooie gehaakte (en heel erg originele) dingen op staan.

Allemaal heel erg bedankt! Ik kan 'm onmogelijk 3 x 5  = 15 keer doorgeven, dus ik hou het maar bij 5 blogs aan wie ik de Liebster Award doorgeef.

1.  Ikkus en Maarten . Jacoline heeft een heel leuk blog en een webwinkel (maar ook een echte winkel). Een ontzettende creabea met stofjes en lapjes. Echt de moeite om eens een kijkje te nemen en ook om langs te gaan!


2. Yvonne Creatief. Nog niet zo lang aan het bloggen, maar wat een leuke dingen. En ik heb al een paar keer gelinkt naar haar blog!
 

3. Kookstel. Net aan het bloggen, maar echt een aanrader. Heerlijke recepten, voor als je even niet aan het haken en breien bent!

4. Made with love van Angelique. Inspirerend handwerkblog. De gave pet liet ik vorige week al zien!

5. Maxima´s Kostbarkeiten, van Martina uit Duitsland. Mooie gehaakte dingen en liefde voor ons Zeeuwse landje.7 opmerkingen:

 1. Lieve Jeanet, het is je meeeer dan gegund!! Heerlijk dat je zo in het zonnetje gezet bent! Ga vooral zo door! Liefs Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk. Hartstikke gefeliciteerd Jeanet. En die drie keer? Alle goede dingen komen in drieën.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 3x een Award! En verdiend meis. Je hebt een leuke blog vol inspirerende ideetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd Jeanet.
  Je Blog is echt een aanrader voor iedereen die van Handwerken houd. Ga zo door!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je awards, Jeanet! Dat je er drie kreeg bewijst wel hoe je blog gewaardeerd wordt, en terecht!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Drie keer is scheepsrecht! En je hebt ze ook zeker verdiend. Gefeliciteerd. Ik zag ook dat je er eentje aan mijn dochter hebt gegeven: wat leuk! Ze is er heel blij mee :)

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Congratulations! Three!
  You have deserved it!
  Kisses!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...