Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zondag 5 februari 2012

Paas-ballen ?

Na het enorme succes van de gebreide Kerstballen van Arne en Carlos, komt er binnenkort een vervolg! Gebreide paasballen of -eieren worden het helemaal!
Binnenkort komt het nieuwe boek uit (je hoort er natuurlijk van als ik een stapeltje binnenkrijg):Hoewel het Nederlandse boek nog niet verkrijgbaar is, kun je al wel het nodige vinden op het internet.
Bij Elizabeth kun je al een zelf ontworpen patroontje vinden. Ook bij Wieke kun je al iets uitproberen, en hier nog een keer! Op het blog van Wieke kun je bovendien heel, heel veel informatie vinden over het opzetten, meerderen en minderen bij deze ballen! Een aanrader om er even te zoeken!
En door een tip van Elizabeth kun je een indruk krijgen van het boek.

Het lijkt me zo'n leuk boek! Hoewel ik met volle teugen geniet van deze échte winter, krijg ik ook wel zin in het voorjaar met deze mooie plaatjes:
En dan komt binnenkort ook nog het boek over poppen breien uit! Smullen!

2 opmerkingen:

 1. Er is een blad genaamd Dale Garn nummer 241 waarin patronen van gebreide paasballen en paaseieren staan. Deze zijn van Arne en Carlos. De andere patronen zijn van andere ontwerpers.
  De foto's die hier te zien zijn komen uit dit blad. Het blad kost 11,50 euro.
  Dit blad heb ik al een paar weken in mijn bezit en is lang niet zo mooi als het boek over de kerstballen. Ik vind wel dat iedereeen dit moet weten, je verwacht namelijk een mooi gebonden boek zoals het boek over de kerstballen.
  vriendelijke breigroetjes
  mariet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. maar dat is gaaf voor de pasen!
  En... weer een leuke blog gevonden :)
  Groetjes knutselpret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...