Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 7 februari 2012

Baby Converse in het Nederlands!

Toen ik van de week het patroontje van de leuke Baby-gympen op het blog zette, baalde ik een beetje dat het patroon alleen in het Engels was. Ik weet dat niet iedereen er dan aan "durft"te beginnen.
Maar vandaag kwam Will in de winkel en die had deze geweldig schattige gympen al eens eerder gehaakt en een link naar een Nederlands patroon. HOERA!

Hier vind je het Nederlandse patroon: http://babybladen.nl/zelf-maken-met-marga/stoere-stappertjes

9 opmerkingen:

 1. Ik vind ze zo schattig, maar heb geen kleintje in de fam. om te maken.Groetjes Gré

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn heel schattig. Leuk dat je ook het patroon erbij heb gezet. Ik heb ook geen kleintjes maar misschien wil iemand ze wel hebben als ze ze gezien hebben hoe leuk ze eruit zien.

  Groetjes Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke website! :) Ik zou zulke mooie dingen echt niet kunnen maken.. ik vind ze heel mooi! :)

  http://kleinerdan3.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik haakte er al eentje deze namiddag, zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heb ze ook gemaakt, maar zien er toch anders uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. http://babybladen.nl/zelf-maken-met-marga/stoere-stappertjes

  jammer dat deze link niet meer werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Reacties
  1. Probeer de nieuwe links eens die ik erbij heb gezet, deze werken nog wel!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...