Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 16 oktober 2012

Post-vogeltjes

Deze post-duifjes vogeltjes zag ik bij Angeline en ik vind ze zo leuk! Wat een klein rood-wit-blauw streepje doet! Op haar blog wordt je verwezen naar het patroon.

(Door de herfstvakantie zijn mijn logjes niet altijd even uitgebreid, maar niet minder leuk om te maken!.....)

3 opmerkingen:

  1. ..ook niet minder leuk om te volgen hoor..wat een superschattig postvogeltje!! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zeg!

    En wat een mooie blog heb je. Ik ga je volgen :)

    Groetjes elders uit Zeeland,

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...