Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 12 februari 2012

Paaseieren

Deze week hoorde ik dat ik het paasboek van Arne en Carlos in de 3e week van februari op voorraad krijg (volgende week??), maar we hoeven niet zolang te wachten om toch al een beetje in de stemming te komen.


Op verschillende blogs zie je al eigen creaties voorbij komen, de een nog mooier dan de ander. Elizabeth heeft al hele mooie exemplaren gebreid!




Je kunt de patronen terug vinden op haar blog.
Via Hip haakwerk (wow, leuk blog!) kwam ik nog meer leuke patronen tegen: Hier vind je namelijk ook patronen van gebreide eieren. (Dit zijn echt eieren, geen ballen!). De vrolijke kleurtjes doen nu verlangen naar de lente. Brrrrr, wat een gure dag vandaag!

Eastereggs

Eggzigzag_3

Deze vrolijke foto's en kleurtjes vragen om nieuwe ideeën, wie stuurt me zijn foto met een paas-ei/paas bal?


1 opmerking:

  1. Wat een leukjes, helaas stond er bij mij vandaag een muts op de pennen... nog steeds winter he!

    BeantwoordenVerwijderen