Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 7 februari 2012

Oorwarmers

O, wat is het toch koud buiten! Veel kouder dan gisteren met die wind die nu waait! Onze vewarmingsketel kan het niet aangestookt krijgen in de winkel! Nu moet je ook echt wat op de oren doen. Ik vond deze geweldig oorwarmers op een engelstalig blog. Er staan ook heel veel foto's bij!

Crochet: Sheep earmuffs for kid.

Het patroon is gebaseerd op Shaun het schaap, wat in Engeland een TV-serie voor kinderen is.
Hier de link naar het patroon/tutorial:

Keep the ears warmed.


2 opmerkingen:

  1. Gaaaaaffff!!!! Die zijn echt leuk!
    Zouden mijn jongens van 16 en 19 die willen dragen? Hm, waarschijnlijk wel, haha, maar dan wil ik niet naast ze lopen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O die is wel heel schattig. Wel een werk denk ik met die lusjes.

    groetjes Margaret

    BeantwoordenVerwijderen