Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 8 februari 2012

Jammer!

Oh, wat jammer - het gaat niet door! De tocht de tochten, we moeten er toch nog op wachten.
Maar ook zo begrijpelijk. Je krijgt al kippevel en nachtmerries bij het idee van de verantwoordelijkheid die je moet dragen bij zo'n evenement.

Om toch nog een beetje in de stemming te blijven - ter ondersteuning: een Fries inbreipatroon!2 opmerkingen:

  1. Ja, jammer hè! Ik zit ook een beetje in een wak!
    Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg jammer, ik had me er erg op verheugd...!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...