Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 16 februari 2012

Hartjes-mobiel

Hoewel Valentijn alweer voorbij is wil ik toch dit leuke idee aan jullie laten zien. Het komt van Grietje Karwietje Kost (bijna) niets, en o-zo-leuk om te knutselen met of voor de kids!



Op het blog van Grietje een duidelijke beschrijving van deze mooie hartjes-mobiel. Omdat we die andere 364 dagen ook willen laten zien dat we van elkaar houden.....

3 opmerkingen:

  1. Ik heb je de Liebster blog award gegeven voor al je mooie dingen.
    Je kunt het logo en de spelregels vinden op mijn blog.

    Gefeliciteerd en ik hoop dat jij er ook weer vijf blij maakt met een award.

    groetjes Margaret.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankzij Lupineke ben ik hier terecht gekomen. Wat een leuke blog is dit. Hij gaat onmiddellijk in mijn favorieten.

    BeantwoordenVerwijderen