Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 25 februari 2012

Bolerootje

Bij Beebiezzz kwam ik dit schattige baby-bolerootje tegen. Wat een leuk ontwerp! Ik mocht van Mariska linken, kijk maar mee:Hier zie je hoe het ontwerp in elkaar steekt:


En uiteraard hier het resultaat!

 
Het patroontje komt van you tube (waar het allemaal niet goed voor is..... :-))
 

4 opmerkingen:

  1. Schattig, nu nog zo'n lief klein meisje erbij ;)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een schatje dat is mijn patroon heb hier al twee van gemaakt in opdracht

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...