Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 11 juni 2012

Help!

Vriendin Jo doet mee aan post-crossing. Kaartjes vanuit de hele wereld kun je ontvangen (en je mag je voorkeuren en interesses aangeven). Vandaag ontving ze dit kaartje, ik wou het jullie niet onthouden (noodkreet van een kind: Help!). Het helpt je relativeren!

(De wereld zou mooier zijn als moeders niet zouden breien)

Mocht je een onbeheersbare drift hebben om je familieleden te voorzien van gebreide kledingstukken (kijk eens naar het broekje - 't arme kind!): niet doen! Je wil zo niet de geschiedenis ingaan. Wel blijven breien natuurlijk, maar dan voor je zelf óf iets hips, keuze genoeg!


6 opmerkingen:

 1. leuk maar ook wel zielig...
  wat is post-crossing precies ?
  greetz

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Postcrossing gaat over het versturen en ontvangen van echte ansichtkaarten over de hele wereld. Als je met postcrossing begint kan je tot en met vijf adressen aanvragen. Daar stuur je dan een ansichtkaart naartoe. Als de ontvanger jou kaart geregistreerd heeft wordt jou adres vrijgegeven en dan krijg je een kaart van iemand anders ergens op de wereld, en kan je weer een nieuw adres aanvragen. En zo voort... Je kunt een profiel aanmaken, waar je hobbies, interesses, voorkeuren, speciale wensen etc. kunt aangeven.
  En het is zo leuk om te lezen wat mensen ergens anders zien en doen.

  Kijk maar op www.postcrossing.com !
  Groetjes, Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi hi, hij is leuk Jeanet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. :) Wat een geweldig plaatje!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik denk dat het broekje in die tijd heel hip was!

  BeantwoordenVerwijderen