Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 20 juni 2012

Tuinfeestje

Dit ideetje plaatste ik vorig jaar al, maar het is weggezakt in het diepe archief. En het verdient nog wel een keertje aandacht, zeker nu het weer zo'n mooie dag beloofd te worden. Zou het dan toch nog zomer worden?


Deze leuke tuinverlichting (staat overigens ook goed op een kinderkamer!) is gemaakt van kleurige kartonnen bekertjes. Rond de rand is een kleurig randje gehaakt, een snoertje kerstverlichting zorg voor de lampjes. Zo vrolijk! Nu aan beginnen, dan kun je het gebruiken als de dagen (binnenkort) weer korter worden. Het is me daar lekker lang licht deze week, zeker als er geen bewolking is.

 

Je kunt de globale beschrijving vinden op het blog van Makkie, waar je nog meer leuke tuin-ideetjes vind!

5 opmerkingen:

 1. Wat vrolijk! Ik had het patroon al een jaartje geleden de krant van het ND gezien. Maar nog steeds niet aan toe gekomen om het temaken. Nu ik die vrolijke bekertjes zie moet het er toch maar eens van komen. Waar heb je die mooie bekertjes gekocht? En wat betreft de zon....die zit bij ons nog achter de wolken en durft nog niet tevoorschijn tekomen..ha ha.

  Groeten, Agnes
  www.mijntijdverdrijf.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk,had al eens een foto hiervan langs zien komen en heb ze gemaakt,zal de foto even opzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt iets voor wie nog een tuinfeestje in petto heeft. Leuk en mooi.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superidee. Heel leuk !

  Lieve groetjes,

  http://koekjehaakjemaakjeblogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is spectacular! Simply put i appreciate reading your written content everytime I get feed alarm.
  http://www.inuwtuin.nl/jacuzzi

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...