Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 22 juni 2012

Vis

Bij een Visserijdag hoort natuurlijk vis. En dat is er a.s. zaterdag natuurlijk ook!
Garnalen pellen, paling roken, Hollandse Nieuwe èn gratis gebakken vis! Dus zocht ik een handwerkidee rondom vis. Ik hoop natuurlijk dat deze vis-mutsen minstens zo in de smaak vallen als de Arnemuidse Visserstrui!


Zijn ze niet koddig? Je kunt het nederlandse patroon hier vinden!
De bek van de vis is gemaakt met verkorte rijen, daarna gewoon rondbreien. Vinnen, staart en oren maken het helemaal af!

7 opmerkingen:

 1. Heel leuk, maar, kunnen ze nu nog wat zien? Hahaha, wat een lieve vissekoppies!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze geweldig. Ging deze dag beter dan de vorige?
  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Arnemuidense vissers trui is natuurlijk de topper hè maar deze vissen zijn ook erg leuk,heb genoten en de visserijdag meteen nog even gepromoot hoor groet marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal leuk, ik heb het patroon al een paar jaar liggen maar ik kwam uit de Engelse beschrijving niet nu, nu heb ik hem in het Nederlands Bedankt Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die mutsen zijn te gek! Dat patroon moet ik even snel wegzetten hoor...

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen