Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 22 juni 2012

Vis

Bij een Visserijdag hoort natuurlijk vis. En dat is er a.s. zaterdag natuurlijk ook!
Garnalen pellen, paling roken, Hollandse Nieuwe èn gratis gebakken vis! Dus zocht ik een handwerkidee rondom vis. Ik hoop natuurlijk dat deze vis-mutsen minstens zo in de smaak vallen als de Arnemuidse Visserstrui!


Zijn ze niet koddig? Je kunt het nederlandse patroon hier vinden!
De bek van de vis is gemaakt met verkorte rijen, daarna gewoon rondbreien. Vinnen, staart en oren maken het helemaal af!

7 opmerkingen:

 1. Heel leuk, maar, kunnen ze nu nog wat zien? Hahaha, wat een lieve vissekoppies!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze geweldig. Ging deze dag beter dan de vorige?
  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Arnemuidense vissers trui is natuurlijk de topper hè maar deze vissen zijn ook erg leuk,heb genoten en de visserijdag meteen nog even gepromoot hoor groet marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal leuk, ik heb het patroon al een paar jaar liggen maar ik kwam uit de Engelse beschrijving niet nu, nu heb ik hem in het Nederlands Bedankt Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die mutsen zijn te gek! Dat patroon moet ik even snel wegzetten hoor...

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...