Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 7 juni 2012

Kussentje

Wat een vrolijk kussen is dit! Een heerlijke mengeling van allerlei kleurtjes en verschillende steekjes. Kijk maar eens goed, neem een paar vrolijke kleurtjes die je aanspreken, meng ze met je restjes en lekker aan de slag! Hier schijnt het zonnetje (nog) een beetje door de wolken, dus lekker weer om nog even in de tuin te zitten met een haakwerkje (haha, wat een tip! Dit is meer wishfull thinking - ik wou dat ik dat eens kon!)
Er is geen patroon beschreven, maar bij Garnstudio kun je vinden hoe je bolletjes haakt:

Garnstudio - video

En hier vind je nog veel meer video's met steekjes! Veel plezier ermee.

3 opmerkingen:

 1. Hier wordt je vrolijk van!! Leuk zeg, inspirerend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi met al die verschillende kleurtjes en motiefjes. Ook leuk om restjes op te maken!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...