Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 20 juni 2012

Zomer

Leuk om die reacties te lezen op de lampjes-slinger. Ik heb deze dus niet zelf gemaakt, he? Van het web geplukt! De bekertjes zijn te koop bij bijv. de Hema, kijke maar eens in de kinderfeestjes-hoek.

Marian heeft 'm al eens eerder gemaakt, kijk maar eens:


Je kunt het terugvinden op haar blog: Draadjes-festijn

En als je dan toch in de zomer-tuin-stemming bent, dan haak je ook nog een paar leuke bloemen-meisjes-sleutelhangers! Je kunt de hele beschrijving vinden op het blog van Melanie.


2 opmerkingen:

  1. Oh, wat een liefje, dat sleutelhangertje..!! Echt schattig, zou ik dat ook kunnen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaaa leuk zijn ze. Ik had ze vorig jaar gemaakt voor bij bbq feessie alleen euh gewoon in huis kerstsnoertje voor gebruikt dus euh aan doen na regenbui is euhhh niet zo goed. Dus tip gebruik er een buitensnoertje voor als je buiten ophangt.

    BeantwoordenVerwijderen