Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 20 juni 2012

Zomer

Leuk om die reacties te lezen op de lampjes-slinger. Ik heb deze dus niet zelf gemaakt, he? Van het web geplukt! De bekertjes zijn te koop bij bijv. de Hema, kijke maar eens in de kinderfeestjes-hoek.

Marian heeft 'm al eens eerder gemaakt, kijk maar eens:


Je kunt het terugvinden op haar blog: Draadjes-festijn

En als je dan toch in de zomer-tuin-stemming bent, dan haak je ook nog een paar leuke bloemen-meisjes-sleutelhangers! Je kunt de hele beschrijving vinden op het blog van Melanie.


2 opmerkingen:

  1. Oh, wat een liefje, dat sleutelhangertje..!! Echt schattig, zou ik dat ook kunnen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaaa leuk zijn ze. Ik had ze vorig jaar gemaakt voor bij bbq feessie alleen euh gewoon in huis kerstsnoertje voor gebruikt dus euh aan doen na regenbui is euhhh niet zo goed. Dus tip gebruik er een buitensnoertje voor als je buiten ophangt.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...