Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 19 juni 2012

Plantbombing

Eerder schreef ik al verschillende keren over wildbreien, in het engels wordt het ook wel "yarnbombing" genoemd (wat een leuk woord!!). Mijn paaltjes staan er nog steeds! Durf je geen hekje, bankje of ander openbaar metaal aan te pakken, dan kun je hier eens aan denken: Plantbombing!

plantbomb2

pockets

Maak plantenzakjes en bind ze ergens vast, het vrolijkt de straat zeker op. Hier is gebruik gemaakt van acryl-garen omdat dat het water een beetje vasthoudt, en het is belangrijk dat je plantjes gebruikt die gedijen bij een beetje verwaarlozing, zoals vetplanten. (Nee, kropjes sla en aardbeien lukken niet!)

Hier en hier vind je instructies voor het maken van de zakjes (engels), en op deze site vind je instructies voor het kiezen en plaatsen van de plantjes.

pillow photos 1-4

plantbomb1

4 opmerkingen:

 1. Dit vind ik nu eens echt een grappig, mooi, geslaagd en super ideetje.
  Dit ga ik zeker maken...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super zeg, een mooie creatieve manier om die saaie straten wat op te fleuren!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...