Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 26 juni 2012

Cadeautjes

Vorige week werd ik verwend met een heleboel cadeautjes. Eindelijk heb ik ze op de foto genomen en ik wil ze graag aan jullie laten zien. Naar aanleiding van het aardbeien-verhaal vond ik deze super-leuke kaart in de brievenbus (van Judith). De 2 piepkleine aardbeitjes bungelden door de gleuf van de brievenbus. Ze zijn gemaakt van heel fijn haakgaren met een beetje kleurverloop. Ik vind ze schattig!Vorige week kwamen ook Lupineke en Marloes aanwaaien (en geloof me dat het hard waaide!), en Marloes liet me de vissertrui zien waar ze mee bezig was:(o, wat een zooitje in ons Atelier....)

Marloes verwende mij met nog meer mooie en lieve cadeautjes. Ik kreeg een mozaïek van een vlindertje, een zelfgemaakt tasje en een geweldig mooi gevilte koolmees en bloem, kijk maar mee!4 opmerkingen:

 1. Dat zijn toch de leuke dingen van het bloggen: de leuke en waardevolle contacten met mensen die je anders nooit had gekend!
  Je bent weer heerlijk verwend. Geniet er maar van.
  Hoezo rommel? Ik zie alleen maar twee vrouwen geweldig genieten van een gezamenlijke hobby!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat je zo verwend bent Jeanet! Als je zo lief bent als jij, dan is het toch logisch dat mensen je af en toe gewoon willen verwennen!! En nee, ik wil niet slijmen ;)! Lieve groet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja genoten heb ik zeker en wat leuk Jeannet dat je het allemaal weer laat zien wordt een beetje verlegen van al die aandacht ,jeetje zit hier met rode blosjes lieve groet en ja het rugpand van de arnemuidense trui is af,marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend lief en leuk, leuk ook, dat je het met ons wilt delen! Het zijn ontzettend waardevolle cadeaus. Zo fijn, als iemand iets voor je maakt, zo persoonlijk! Altijd geweldig om zoiets te krijgen. Geniet ervan!!!!

  Lieve groet, Marga

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...