Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 26 juni 2012

Cadeautjes

Vorige week werd ik verwend met een heleboel cadeautjes. Eindelijk heb ik ze op de foto genomen en ik wil ze graag aan jullie laten zien. Naar aanleiding van het aardbeien-verhaal vond ik deze super-leuke kaart in de brievenbus (van Judith). De 2 piepkleine aardbeitjes bungelden door de gleuf van de brievenbus. Ze zijn gemaakt van heel fijn haakgaren met een beetje kleurverloop. Ik vind ze schattig!Vorige week kwamen ook Lupineke en Marloes aanwaaien (en geloof me dat het hard waaide!), en Marloes liet me de vissertrui zien waar ze mee bezig was:(o, wat een zooitje in ons Atelier....)

Marloes verwende mij met nog meer mooie en lieve cadeautjes. Ik kreeg een mozaïek van een vlindertje, een zelfgemaakt tasje en een geweldig mooi gevilte koolmees en bloem, kijk maar mee!4 opmerkingen:

 1. Dat zijn toch de leuke dingen van het bloggen: de leuke en waardevolle contacten met mensen die je anders nooit had gekend!
  Je bent weer heerlijk verwend. Geniet er maar van.
  Hoezo rommel? Ik zie alleen maar twee vrouwen geweldig genieten van een gezamenlijke hobby!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat je zo verwend bent Jeanet! Als je zo lief bent als jij, dan is het toch logisch dat mensen je af en toe gewoon willen verwennen!! En nee, ik wil niet slijmen ;)! Lieve groet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja genoten heb ik zeker en wat leuk Jeannet dat je het allemaal weer laat zien wordt een beetje verlegen van al die aandacht ,jeetje zit hier met rode blosjes lieve groet en ja het rugpand van de arnemuidense trui is af,marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend lief en leuk, leuk ook, dat je het met ons wilt delen! Het zijn ontzettend waardevolle cadeaus. Zo fijn, als iemand iets voor je maakt, zo persoonlijk! Altijd geweldig om zoiets te krijgen. Geniet ervan!!!!

  Lieve groet, Marga

  BeantwoordenVerwijderen