Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 19 juni 2012

Kleur

Wat een stralende morgen! Wat een verschil met gisteren, ik hoop dat het zo een poosje blijft alhoewel de eerste wolkjes al weer komen binnendrijven.

Vandaag zag ik deze geweldige gehaakte babydaken, ik vond 'm hier.

Pho_cro_sunshine1_lg

SewingTogether

Ik vind het gebruik van de "linnen"-kleuren erg mooi. Het patroon is te koop op Ravelry, maar met wat fantasie kun je het ook zelf! Kijk wat kleuren doen met hetzelfde patroon:


Hier blogde ik eerder over de Sunburst-granny, die niet hetzelfde is maar er wel een beetje op lijkt!
2 opmerkingen:

  1. Prachtig, Jeannet. Wat een schitterende Granny en wat is het toch leuk om ze te maken. Enig. Dank voor je prachtige blog, enthousiasme en creativiteit. Ik geniet... Groet, Wieke

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...