Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 19 juni 2012

Kleur

Wat een stralende morgen! Wat een verschil met gisteren, ik hoop dat het zo een poosje blijft alhoewel de eerste wolkjes al weer komen binnendrijven.

Vandaag zag ik deze geweldige gehaakte babydaken, ik vond 'm hier.

Pho_cro_sunshine1_lg

SewingTogether

Ik vind het gebruik van de "linnen"-kleuren erg mooi. Het patroon is te koop op Ravelry, maar met wat fantasie kun je het ook zelf! Kijk wat kleuren doen met hetzelfde patroon:


Hier blogde ik eerder over de Sunburst-granny, die niet hetzelfde is maar er wel een beetje op lijkt!
2 opmerkingen:

  1. Prachtig, Jeannet. Wat een schitterende Granny en wat is het toch leuk om ze te maken. Enig. Dank voor je prachtige blog, enthousiasme en creativiteit. Ik geniet... Groet, Wieke

    BeantwoordenVerwijderen