Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 11 juni 2012

Hondje

Dit leuke hondje kwam ik tegen bij Mums boven, is het geen liefje?


Dit leuke teckeltje werd gemaakt van Softfun Batik, een heel fijn garen met een mooi kleurenverloop.


Hier zie je het leuke effect van het garen goed!
Mumsboven is een heel leuk blog, vol met kleurige (haak-)ideeën, goed voor de inspiratie.... het patroon van het Teckeltje komt van Grietje Karwietje, ook al zo'n leuk blog!

Het garen Softfun batik is verkrijgbaar in meer kleuren (kost 3,95 per bolletje. 140 meter op een bolletje, haken en breien op 3-4)


En weet je wat ik ook vond? Dit boekje komt in juli uit in Duitsland: 


Het komt van dezelfde schrijfsters als het boekje dat ik in het logje van gisteren liet zien. Ik mag duimen dat het snel in het Nederlands wordt vertaald!!!! Hier gaan je handen van jeuken........

2 opmerkingen:

 1. Oei, Jeanet, wat laat je hier weer mooie dingen zien! Het teckeltje is al geweldig, maar dat boek lijkt me ook super. Nu de tijd nog om al die mooie dingen te maken....

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allebei zien ze er weer geweldig inspirerend uit... Dat tekkeltje, wat een schatje!! Zelfs voor iemand die eigenlijk helemaal geen hondenmens is, zoals ik.. ;)!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...