Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 13 juni 2012

Award en meer

Het Award-virus waart weer een beetje rond in blog-land en ik kreeg 'm zelfs 2 keer! (Bloos, dankjulliewel!!)

Foto

De Sunshine-award kreeg ik van Moos en Joke (beide super-leuke blogs) en ik hoor een aantal vragen te beantwoorden.

1. Wat is je favoriete dier? 
Eeeeeh, moet ik kiezen? Doe maar een Hollandse Koe, omdat deze meisjes ons altijd nieuwsgierig komen bezoeken als we in de moestuin bezig zijn.

2.Wat is je favoriete getal? 45, want dat wordt ik in augustus, mooie leeftijd toch?

3. Wat is je favoriete non-alcoholische drank? Bakje koffie, altijd goed.

4.Facebook of twitter? Facebook, maar bloggen is leuker :-)

5.Wat is je passie? Handwerken - denk ik. Ik heb er zoveel...

6. Krijgen of geven? Ik ben meer van de geef, daarom ben ik niet zo rijk, haha! In geld dan...

7.Wat is je favoriete patroon? Ik ben weg van eenvoudige patronen met een groot effect. En Jacobus, die zeker!

8. Wat is je favoriete dag van de week? Zondag, dan kom ik een beetje bij.

9. Wat is je favoriete bloem? Fuchsia, het bloemetje dat me aan mijn vader doet denken.

10.Wat is je favoriete land? Nederland, vooral de Zeeuwse klei. Ik ben er wel achter dat ik een kind-van-hier ben. Wind in je haar, ruimte, lucht, zon en regen. Heerlijk!


En nu moet ik ook 10 blogs nomineren, maar deze award is al heel veel uitgedeeld - veel mensen hebben 'm al. En ik ben fan van alle blogs die ik bezoek, anders kon ik niet zoveel creativiteit laten zien. Dus voor jullie allemaal.

Terwijl half Nederland zich klaarmaakt voor de wedstrijd Nederland-Duitsland, ga ik straks nog wat meters breien, hoor. Kan ook met één oog naar de TV (o, wat erg - het laat me helemaal koud).  Maar voor wie fan is, misschien helpt het als je vanavond aan dit leeuwtje begint.


Je vind het gratis patroontje bij Kervei.

En voor de die-hards: deze is ook leuk, gevonden bij Jellina (een beetje doorhaken, hè! het kan volgend weekend wel zijn gedaan met ons nationale elftal, je zie dat ik er niet zoveel vertrouwen in heb!)

Foto

Veel plezier vanavond, denk aan je bloeddruk!

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je award! Zo'n zonnige bloem daar word je toch helemaal blij van :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Jeanet, het heeft meteen geholpen want ineens schijnt de zon!! Het leeuwtje zullen we niet meer nodig hebben... :(!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, wat een leuke dingen heb je weer op je blog gezet. Vooral het hoofddeksel vind ik erg leuk. Gefeliciteerd met je award. groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...